Privacy Policy

хто ми

Політика приватності була зібрана задля покращення обслуговування тих, кого турбує, яким чином його персональна ідентифікаційна інформація (PII) використовується онлайн. PII, що описана у законодавстві США про конфіденційність та інформаційну безпеку — це інформація, що може бути використана сама по собі або разом з іншою інформацією для ідентифікації, контакту, визначення місцезнаходження окремої людини, або ідентифікації конкретного обличчя. Будь ласка, уважно прочитайте нашу політику приватності, аби мати чітке уявлення про те, як ми збираємо, використовуємо, захищаємо та тим чи іншим засобом обробляємо вашу особисту інформацію згідно з вимогами нашого сайту.

Яку особисту інформацію ми збираємо від людей, які відвідують наш сайт, блог або додаток?

Під час замовлення або реєстрації на нашому сайті, можливо, вас можуть попросити ввести свої або інші дані, які допоможуть вам із вашим досвідом.

Коли ми збираємо інформацію?

Ми збираємо від вас інформацію, коли ви або вводите інформацію на наш сайт.

Як ми використовуємо вашу інформацію?

Ми можемо використовувати інформацію, коли ви реєструєтесь, здійснюєте покупки, підписується на розсилку, заповнюєте анкети, передивляєтесь сайт або використовуєте певні функції сайту наступними шляхами:

Як ми захищаємо Вашу інформацію?

Регулярно ми перевіряємо сайт на наявність шкідливих програм.

Ваша особиста інформація зберігається у захищених мережах та доступна виключно обмеженому колу облич, які мають спеціальні права доступу до таких систем та зобов’язані зберігати конфіденційність інформації. Окрім того, уся конфіденційна / кредитна інформація, яку ви надаєте, шифрується за допомогою технології Secure Socket Layer (SSL).

Ми впроваджуємо різні заходи безпеки, коли користувач вводить, передає або отримує доступ до своєї інформації, щоб забезпечити збереження вашої особистої інформації.

Усі транзакції обробляються через провайдера шлюзу та не зберігаються і не обробляються на наших сервісах.

Чи використовуємо ми 'cookie'?

Ми не використовуємо cookie задля стеження.

Ви можете обрати опцію, аби ваш комп’ютер попереджав вас кожного разу, коли надсилається файл cookie, або взагалі відключити усі файли cookie. Це можна зробити через налаштування браузеру. Через те, що браузери вирізняються один від одного, подивіться у меню налаштувань, аби дізнатись правильний спосіб зміни налаштувань cookie.

розкриття інформації щодо третіх сторін

Ми не продаємо, не вимінюємо чи будь-яким іншим способом не передаємо вашу особисту інформацію третім особам.

Сторонні посилання

Час від часу, на наш розсуд, ми можемо включити або запропонувати сторонні продукти або послуги на нашому сайті. Ці сторонні сайти мають окремі і незалежні політики конфіденційності. Тому ми не несемо ніякої відповідальності або відповідальності за зміст і діяльність цих сайтів. Проте, ми прагнемо захистити цілісність нашого сайту і вітаємо будь-які відгуки про цих сайтах.

Google

Вимоги реклами Google можуть бути пораховані Google’s Advertising Principles. Вони створені для забезпечення позитивного користувацького досвіду. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/XNUMX?hl=en https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ми не ввімкнули Google AdSense на нашому сайті, але можемо це зробити в майбутньому.

Закон про захист California Online Privacy

CalOPPA — це перший національний закон штату, що вимагає від комерційних вебсайтів та онлайн-сервісів розміщення політики конфіденційності. Дія закону розповсюджується за межі штату Каліфорнія та вимагає від будь-якого обличчя чи компанії США (а, можливо, іншої компанії світу), що керують вебсайтами, що збирають персонально ідентифіковану інформацію від каліфорнійських споживачів, розмістити на своєму сайті на видному місці політик приватності з точними вказівками інформації, що збирається, та тих обличь або компаній, з якими вона передається. http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Відповідно до CalOPPA ми погоджуємося дотримуватись наступних положень:

Користувачі можуть відвідувати наш сайт анонімно.

Посилання на нашу політику приватності вміщує слово «Конфіденційність» та може бути легко віднайдена на спеціальній сторінці нижче.

Ви дізнаєтесь про будь-які зміни політики приватності:

 На нашій сторінці Політика Приватності

Ви можете змінити вашу персональну інформацію:

 Через email-розсилку,

Як на нашому сайті обробляються сигнали не відстежуються?

Ми обробляємо сигнали «не сповіщати», не використовуємо рекламу та cookie, якщо DNT у браузері встановлений режим «не сповіщати».

Чи дозволяє поведінкові відстеження сторонніх наш сайт?

Важливо також зазначити, що ми дозволяємо відстежувати поведінку сторонніх організацій

COPPA (Дитячий Інтернет Закону про захист особистих)

The Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) впроваджує батьківський контроль, коли збирається інформація про дітей, молодше 13 років. Федеральна торгова комісія США та агенція захисту користувачів забезпечує правила the COPPA, що зазначає, що оператор вебсайту та онлайн сервіси зобов’язані захищати приватність дітей та їхню безпеку у мережі.

Ми не продаємо товари дітям молодше 13 років.

Чи дозволяємо стороннім особам, у тому числі рекламним мережам чи плагінам, збирати ПІІ від дітей під 13?

Ярмарок інформаційної практики

The Fair Information Practices Principles формує основу закону приватності у США та поняття, що відіграють визначну роль у розвитку закону захисту даних по всьому світові. Розуміння The Fair Information Practies (Принципів сумлінної інформаційної практики) та як вони втілюються у життя — має вирішальне значення для дотримання численних законів про захист персональної інформації.

Для того, щоб бути у відповідності з чесної інформаційної практики ми будемо приймати такі дії у відповідь, повинні дані порушення відбуваються:

Ми повідомимо вас електронною поштою

 У 7 робочих днів

Ми також погоджуємося з принципом Правової Безпеки Приватних Осіб, який передбачає, що приватні особи мають право у встановленому законом порядку відстоювати свої права відносно осіб, які реєструють та обробляють дані, що не забезпечили дотримання закону. Той принцип передбачає, що приватні особи мають примусові права, але й мають право звернутись до суду та урядових установ аби дослідити і / або переслідувати в судовому та кримінальному порядку нездійснення обробки даних.

SPAM Act CAN

CAN SPAM Act це закон, що містить правила для комерційних адрес, вимоги публікації комерційних повідомлень, надання отримувачам вірних вказівок відносно припинення отримання повідомлень та тлумачення суворих штрафів за порушення.

Ми зберігаємо ваші електроні адреси з метою:

Відповідно до CANSPAM, ми погоджуємося:

Якщо в будь-який час ви хочете відмовитися від отримання електронних повідомлень, ви можете відправити нам за адресою

і ми негайно видалимо вас від ALL відповідає.

Як з нами зв'язатися

До справжньої політики приватності та стосунків між користувачем та адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України. <br>Якщо ви маєте питання відносно політики приватності, поставте їх, скориставшись інформацією нижче:

Контакти

Адреса нашого веб-сайту: https://neaera.com.

Які особисті дані ми збираємо та чому ми його збираємо

Коментарі

Коли відвідувачі залишають коментарі на сайті, ми збираємо дані, що відображаються у формі коментарів, а також IP-адреси відвідувачів та рядку агента користувача браузера, щоб допомогти виявити спам.

Анонімний рядок, створений за вашою адресою електронної пошти (також називається хеш), може бути наданий службі Gravatar, щоб дізнатись, чи ви його використовуєте. Політика конфіденційності служби Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення вашого коментаря, ваше зображення профілю буде видно для громадськості в контексті вашого коментарю.

Засоби масової інформації

Якщо ви завантажуєте зображення на веб-сайт, вам слід уникати завантаження зображень із вбудованими даними про місцезнаходження (EXIF GPS). Відвідувачі веб-сайту можуть завантажувати та витягувати будь-які дані про місцеположення із зображень на веб-сайті.

Контактні форми

Файли cookie

Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете ввімкнути збереження свого імені, електронної адреси та веб-сайту в файлах cookie. Це для вашої зручності, так що вам не потрібно повторно заповнювати ваші дані, коли ви залишаєте інший коментар. Ці печива триватимуть один рік.

Якщо у вас є обліковий запис і ви ввійшли на цей сайт, ми встановимо тимчасовий файл cookie, щоб визначити, чи браузер приймає файли cookie. Цей файл cookie не містить особистих даних і відхиляється при закритті веб-переглядача.

Коли ви ввійдете в систему, ми також встановимо декілька файлів cookie, щоб зберегти інформацію про вашу логіну та можливість вибору екрана. Cookie-файли для входу тривають два дні, а файли cookie-файлів на екрані тривають один рік. Якщо ви виберете "Запам'ятати мене", ваш логін буде зберігатися протягом двох тижнів. Якщо ви вийдете з свого облікового запису, файли логіну буде видалено.

Якщо ви редагуєте або опублікуєте статтю, додатковий файл cookie буде збережений у вашому веб-переглядачі. Цей файл cookie не містить особистих даних і просто вказує ідентифікатор статті, яку ви щойно редагували. Час закінчується через 1 день.

Вбудований вміст з інших веб-сайтів

Статті на цьому сайті можуть містити вбудований вміст (наприклад, відео, зображення, статті тощо). Вбудований вміст з інших веб-сайтів веде себе так само, як якщо відвідувач відвідав інший веб-сайт.

Ці веб-сайти можуть збирати дані про вас, використовувати файли cookie, вбудувати додаткові сторонні відстеження та відстежувати вашу взаємодію з цим вбудованим вмістом, зокрема відстежувати взаємодію з вбудованим вмістом, якщо у вас є обліковий запис і ви ввійшли на цей веб-сайт.

аналітика

Хто ми поділяємо ваші дані з

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви залишаєте коментар, коментар та його метадані зберігаються на невизначений термін. Таким чином, ми можемо автоматично визнавати та затверджувати кожен наступний коментар замість того, щоб тримати їх у черзі на модерації.

Для користувачів, які реєструються на нашому веб-сайті (якщо такі є), ми також зберігаємо надану їм персональну інформацію у своєму профілі користувача. Всі користувачі можуть переглядати, редагувати або видаляти свої особисті дані в будь-який час (за винятком того, що вони не можуть змінити своє ім'я користувача). Адміністратори веб-сайту також можуть переглядати та редагувати цю інформацію.

Які права ви володієте своїми даними

Якщо у вас є обліковий запис на цьому сайті або ви залишили коментарі, ви можете подати запит на отримання експортованого файлу особистих даних, які ми зберігаємо про вас, включаючи всі дані, які ви надали нам. Ви також можете вимагати, щоб ми стирали будь-які особисті дані, які ми маємо відносно вас. Це не включає будь-яких даних, які ми зобов'язані зберігати в адміністративних, правових та цілях безпеки.

Де ми надсилаємо ваші дані

Зауваження відвідувачів можуть бути перевірені через службу автоматичного виявлення спаму.

Ваша контактна інформація

Для отримання додаткової інформації, будь ласка Зв'яжіться з нами.